Sunset Cliffs

Hjem · Projekter · Sunset Cliffs

Sunset Waves

Sunset Cliffs

Costa Blanca Nord / Benidorm

Nyt fantastisk TM Projekt med 180 graders havudsigt!

Fantastisk beliggenhed ovenover Poniente-stranden i Benidorm. Samtlige lejligheder har fantastisk udsigt over Middelhavet.

Sunset Cliffs fuldfører Benidorms store skyline. Et boligprojekt med i alt 280 lejligheder med 2, 3 eller 4 soveværelser. Den uovertrufne høje beliggenhed gør det muligt at nyde den storslåede udsigt over havet. Her vågner man op hver morgen til en fantastisk udsigt og en følelse af at svæve over havet. Derudover har Sunset Cliffs mere end 12.000 kvadratmeter fællesarealer fordelt i forskellige højder, hvilket sikrer udsigt over havet fra alle vinkler. her er der en opvarmet pool, en voksenpool og en børnepool. Børne-legeplads, et fitnesscenter med panoramaudsigt, boblebad og chill-out-område integreret i poolen, Børnes klublokale, videospilrum og forskellige sportsbaner. En unik beboelsesejendom designet til at nyde livet tæt på Middelhavet uden begrænsninger.

Levering: 15. august 2022

Priser fra: DKK. 2.950.000 – 8.950.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Sunset Waves

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil du afmelder.

    Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
    1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
    2) at blive registreret i TM's kundedatabase.