Bolig i Spanien

De spanske Middelhavskyster har i årtier været et yndet feriemål for sol-hungrende danskere, som er faldet for den spanske livsstil og Europas bedste klima. Her er der garanti for masser af sol, azurblåt vand, en betagende og anderledes natur, et spændende køkken samt et venligt og imødekommende folkefærd.

Mange danskere har tillige valgt at købe en bolig i Spanien, og endnu flere går med en drøm herom. Har du denne drøm, står der et professionelt team hos TM Danmark og TM International parat til at hjælpe dig med at finde den rette bolig.

TM har været repræsenteret i Danmark siden 2001, og nøgleordene for TM International’s værdier har vi gjort til vore. Vi lægger vægt på klassiske dyder i vort salgsarbejde: ordholdenhed, solid rådgivning, både før, under og efter en handel, og det er os magtpåliggende at yde den bedste service for vore kunder. Personalet i Danmark har gennem årene været stabilt, og vi har været omkring alle aspekter ved et boligkøb i Spanien, så vi føler os godt klædt på til at råde og vejlede på betryggende vis.

Beslutningen om at købe en bolig i Spanien træffes af dig. Vores opgave er at bidrage med information, råd og vejledning, så du og din familie bliver i stand til at træffe det rigtige valg.

Bjarne Christiansen

Direktør

I 1969 begyndte TM International på den vej, som i dag har givet vort selskab en førende position og gjort det til markedsleder inden for byggeri af boliger langs den spanske Middelhavskyst. Vi har udviklet os meget siden da, men én ledetråd har været den samme gennem alle årene: Kunden skal være tilfreds! Vores eksistensberettigelse skyldes udelukkende vore kunder.
Hos TM International er vi meget opmærksomme på de drømme og forhåbninger om en højere livskvalitet, som en familie har, når den overvejer at købe en bolig ved den spanske Middelhavskyst. Hos os vil du ikke alene finde en ny bolig, men også et selskab som er din tillid værdig.rs aktiviteter året rundt. TM’s byggerier ligger i regionen Valencia, der med sit centrale udgangspunkt er det ideelle sted at købe en bolig i Spanien. De forskellige, spændende områder med hver deres kendetegn, nyder det fælles privilegium at være afgrænset mod Middelhavets klare vand.

Levanten
Den østlige del af Spanien, langs med Middelhavet kaldes også Levanten – betyder ”der hvor solen står op” – og dækker over de to selvstændige regioner: Valencia i nord og Murcia i syd.
Langs hele Levantes kystlinje ligger spændende byer med hver deres historie og charme. Besøg Murcia, Cartagena, Elche, Alicante, Denía og Valencia og gå på opdagelse blandt hyggelige plaza’er og smukke bygninger, og lad dig smitte af den spanske livsstil.

TM’s boliger er kendetegnet ved en 1. klasses beliggenhed: tæt ved skønne naturområder som f.eks. bjerge, klitter, naturparker, saltsøer, pinjeskov og nær kystens dejlige strande – og samtidig i nærheden af byens shopping-muligheder og kulturelle tilbud.

Desuden vil du i nærheden af alle TM’s byggerier finde marinaer og områder, der indbyder til surfing, sejlsport, dykning – eller en forfriskende svømmetur i det klare vand. Hvis din store passion er golf, findes der mange baner, hvor du kan forbedre dit handicap.

Her kan du nyde din fritid og give sjælen et velfortjent pust.

Mallorca

Som en perle i Middelhavet ligger Mallorca, den største af de Baleariske øer. Øen har ikke uden grund gennem en lang periode været en populær ferie destination for solhungrende nordboere. De seneste år har øen oplevet en renæssance, og satsningen på kvalitetsturisme er slået igennem. Mallorca er en utroligt varieret ø, og man bliver aldrig færdig med at opdage nye steder. Bjergkæder, Palmas stobyliv og Alcudias uendelige sandstrande er eksempler på denne variation.

Om sommeren indbyder solen og strandene til ferie og afslapning, men på alle tidspunkter af året er Mallorca et besøg værd. Havet og bjergene under Middelhavets sol, kunsten, landskabet og den venlige og gæstfrie befolkning byder dig velkommen.

Cales de Mallorca
På østkysten finder du et natursmukt område kaldet Cales de Mallorca, og her ligger TM’s boliger. De dekorative klipper, brydes af cala’er – små bugte med strande og turkis blåt hav, der sammen med grønne bjerge danner kulissen for en TM bolig på Mallorca.

Cales de Mallorca byder desuden på to marinaer i de charmerende, postkort-smukke havnebyer Porto Cristo og Porto Colóm. Mallorcas næststørste by, Manacor ligger ligeledes i dette område, ligesom Felantix, der er en autentisk mallorcinsk by med et hyggeligt torve- og caféliv. En af Mallorcas mange, skønne golfbaner er også beliggende i Cales de Mallorca.

Kom til Cales de Mallorca og lad dig forføre af områdets skønhed.

Udfyld nedenstående formular for at sende os en henvendelse.

Bestilling af materiale

Udfyld formularen, og du vil få tilsendt links til aktuelle boligeksempler. Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu.

Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse.

Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.