Fordele

Der er mange fordele ved at bruge TM Danmark

TM Danmark har nu været på markedet i 15 år, hvilket har givet os en masse erfaring med det spanske Real Estate marked. Vi har i alle disse år været øjenåbner for mange danske kunder, der har set den store fordel ved at købe en ny ejendom ,ved kystens største bygherre med 47 års erfaring . Og det tilmed på den dejligste kyst i Spanien.
Markedet for nye boliger i Spanien er nu igen kraftigt på vej op. Og med de mange fantastiske nye projekter er TM stadig den førende bygherre på Costa Blanca. Vi ser frem til at kunne opfylde de mange danskeres drøm om et nyt hjem i det dejlige spanske klima.
TM er kendt for: Høj kvalitet , levering til tiden og faste priser.
En tryg handel
Køb direkte hos bygherren
Køber du en bolig i Spanien hos TM Danmark, handler du direkte hos bygherren. Dette giver flere indlysende fordele:
 • TM er en bygherre af en sådan størrelse, at vi ikke har behov for at forhandle boliger fra andre producenter. Hermed kender vi kvaliteten til bunds og kan garantere den samme høje standard i hvert eneste byggeprojekt.
 • Vore boliger i Spanien forhandles kun gennem vore egne salgskanaler. Hermed sikrer vi åbenhed og gennemskuelighed i prissætningen – prisen for en bolig i Spanien er den samme, om den købes i Birmingham, Madrid eller Helsingør.
 • Du møder de samme mennesker gennem hele forløbet, så har du brug for hjælp efter handelen, er vi der stadig. Vi ser det som vor fornemste opgave at føre dig trygt og sikkert gennem hele forløbet.
Kompromisløs kvalitet
Den røde tråd i TM Internationals mere end 45-årige bygge-historie er det høje kvalitetsniveau af salg af lejligheder i Spanien, som er gennemgående i alle de forskellige bebyggelser og konstruktioner.
 
Tilsynet og den grundige kontrol er uovertruffen og ses ikke udført med samme ildhu og præcision andre steder i branchen på Costa Blanca eller Mallorca. Dette gælder for hele processen, lige fra projektering til overlevering af nøglerne til den færdige bolig.
 
Materialerne er udvalgt med den største omhu, og dette kombineret med de seneste nye byggemetoder sikrer et moderne præg i hver enkelt bolig. Fugtspærrer, krybekældre med ventilation, hulrumssten (cellesten) med luftlommer samt dobbeltmure med isolering imellem er bare nogle af eksemplerne på den høje byggekvalitet.
 
Vor styrke – din sikkerhed
TM Internationals mange års byggeaktivitet på den spanske Middelhavskyst har givet firmaet en enorm byggemæssig kompetence, med fuldt overblik over byggeprocessen, leveringstiden, materialeforbrug, arbejdsmiljø osv. Desuden har firmaet gennem årene oparbejdet en solid finansiel styrke, hvorved alle vore bebyggelser kan opføres uden at optage lån i hverken jord eller bygninger idet TM International er selvfinansierende.
 
Dette er en fordel for dig og giver tryghed og ro i sindet. Firmaet er således i stand til at give dig de absolut bedst opnåelige garantier mht. færdiggørelsestidspunkter, finansiel sikkerhed, byggekvalitet m.v.
 
TM’s økonomiske styrke og uafhængighed af den finansielle sektor gør os tillige i stand til at kunne tilbyde dig de bedste betingelser for at belåne din nye bolig i Spanien, hvis du måtte ønske dette, såvel i en spansk bank, som i Danmark, hvor vi samarbejder med Nykredit.
 
Byggetilladelse

Inden et nyt byggeri i Spanien påbegyndes, sørger TM altid for, at samtlige tilladelser, dokumenter og forhandlinger er på plads med de respektive myndigheder. Vi vil aldrig komme i den situation, at et byggeri går i stå – og leveringstiden dermed rykket – pga. uløste juridiske aspekter. For alle vore byggerier har vi et tinglyst dokument – Simple Registry Note – udstedt af myndighederne, som fortæller, at vi ejer det pågældende jord-areal, samt at vi har hjemme til at påbegynde et byggeri herpå.

Garantier

TM-garanti
TM har valgt at lade vor store finansielle styre komme vore kunder til gode gennem markedets ubetinget bedste garantier for køb af bolig i Spanien: 

 • Bankgaranti
  Som en sikkerhed for dig kan vi tilbyde en bankgaranti for delindbetalinger. Uanset hvilken udbyder man vælger, vil TM altid anbefale, at man sørger for at få denne bankgaranti, da det er din sikkerhed for som køber, at byggeriet færdiggøres. Flere spanske banker udsteder gerne disse garantier, grundet TM’s stærke finansielle position. 
   
 • Færdiggørelsesgaranti
  TM’s byggeprojekter bliver – med ganske få undtagelser – altid gjort færdige til den i kontrakten lovede tid, af og til endda før. Her tænker vi ikke blot på selv boligen, men også udenomsarealerne som pool-områder, haveanlæg, gader, fortove, stier, lamper, social clubs m.v.

Byggegaranti
TM giver dig 10 års ubetinget garanti på vore bygningers bærende dele. 

 • Kvalitetsgaranti
  Din sikkerhed for byggeriets kvalitet kan du studere i et såkaldt ”Quality Memorandum”, som udarbejdes for hver bebyggelse. Her beskrives præcist valg af materialer og byggemetoder. 
   
 • Eftersalgsgaranti
  I alle vore bebyggelser i Spanien finder du et eftersalgskontor – kaldet SAC – hvor du trygt kan henvende dig ved større eller mindre problemer. Finder du eksempelvis enkelte ting, du ikke er hel tilfreds med ved overleveringen, står SAC parate til at afhjælpe problemerne i løbet af ganske få dage.
 • Projektgaranti
  Ved indgåelse af en handel underskrives ikke blot en købsaftale, men tillige et sæt tegninger, der præcist fortæller hvilken bolig, der er tale om, placering i byggeriet, indretning, orientering, størrelse m.v., samt en komplet inventarliste. Dette sikrer såvel kunden som TM, at vi er helt enige om, hvad der er aftalt. Kommer der tilføjelser, sikres dette også gennem underskrevne dokumenter. Alt i duplo: ét sæt til kunden og ét sæt til TM.

Disse garantier, som alle vore kunder får, giver sammenholdt med en præcis beskrivelse af byggeriet og materialer, vore kunder en sikkerhed og tryghed for, at boligen overdrages som lovet, til den aftalte tid og i den ønskede kvalitet.

Trivsel

Lys og Luft
For TM spiller vore kunders trivsel en afgørende betydning, når en ny fase eller et nyt byggeri i Spanien planlægges og designes. Dette sikres gennem valget af udsøgte byggematerialer i høj kvalitet samt ved, at der er luft og plads nok i byggerierne, både indenfor og udenfor.
Du finder næppe boliger i tilsvarende prisklasse så veludstyrede og i samme høje kvalitet som hos os, og samtidig med rigelig plads.Store, lyse og åbne rum giver plads til, at du kan sætte dit helt eget præg på din nye bolig i Spanien. Desuden er vore terrasser og balkoner så store og rummelige, at du har rigeligt med plads til dine havemøbler, grill mm. Her kan man ånde og leve.

Vore udendørsarealer med pool-anlæg, haver m.v. er et helt kapitel for sig. Store, åbne arealer med rige udfoldelsesmuligheder for såvel børn som voksne. I flere af vore bebyggelser er der social clubs med et fitness-rum samt et fællesareal med bar, TV-afdeling, m.v. – alt sammen til fri afbenyttelse for beboere og deres gæster.

Alle boliger kan leveres fuldt møbleret og udstyret
Med din komfort i tankerne kan der tilkøbes TM-møbelpakke. Det gælder ikke blot selve møblerne, men også gardiner, sengetøj mm. Hvert rum og hvert hjørne af din nye bolig er gennemtænkt i detaljer, for at udnytte den tilgængelige plads maksimalt. Vi tilbyder praktiske og funktionelle boliger, som imødekommer tidens krav.

Der kan tilvælges møbelpakke.
Uanset hvilken møbelpakke der tilvælges, vil køkkenet være fuldt funktionsdygtigt fra dag ét. Her finder du alt i hårde hvidevarer, så som komfur med glaskeramisk plade, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, emhætte, køle-/fryseskab samt alt i køkkengrej.

Spørg efter en komplet inventar- og udstyrsliste, som giver svar på, hvad der hører til i den specifikke bebyggelse, og i præcis dén bolig, du er interesseret i.

Tilfredse kunder ved boligkøb i Spanien
Kundetilfredshedsundersøgelser har vist, at TM’s kunder er glade og tilfredse. Kvaliteten og rummeligheden i vore boliger samt omgivelser er naturligvis en væsentlig årsag hertil. Dette sammenholdt med vores fokus på kundens behov, sikkerhed og tryghed samt garantierne, har gjort det muligt for os skabe grundlaget for den størst mulige trivsel og glæde ved at eje en TM-bolig. Det er lykkedes os at leve op til TM’s vigtigste målsætning: ”KUNDEN SKAL VÆRE TILFREDS” når de investere i en lejlighed eller bolig i Spanien.

Dit ferieparadis

Den spanske Middelhavskyst
Den spanske Middelhavskyst byder dig velkommen til et ferie-paradis og et fantastisk klima. Takket være det fremragende klima, kan man tage del i områdets utallige udendørs aktiviteter året rundt. TM’s byggerier ligger i regionen Valencia, der med sit centrale udgangspunkt er det ideelle sted at købe en bolig i Spanien. De forskellige, spændende områder med hver deres kendetegn, nyder det fælles privilegium at være afgrænset mod Middelhavets klare vand.

Levanten
Den østlige del af Spanien, langs med Middelhavet kaldes også Levanten – betyder ”der hvor solen står op” – og dækker over de to selvstændige regioner: Valencia i nord og Murcia i syd.
Langs hele Levantes kystlinje ligger spændende byer med hver deres historie og charme. Besøg Murcia, Cartagena, Elche, Alicante, Denía og Valencia og gå på opdagelse blandt hyggelige plaza’er og smukke bygninger, og lad dig smitte af den spanske livsstil.

TM’s boliger er kendetegnet ved en 1. klasses beliggenhed: tæt ved skønne naturområder som f.eks. bjerge, klitter, naturparker, saltsøer, pinjeskov og nær kystens dejlige strande – og samtidig i nærheden af byens shopping-muligheder og kulturelle tilbud.

Desuden vil du i nærheden af alle TM’s byggerier i Spanien finde marinaer og områder, der indbyder til surfing, sejlsport, dykning – eller en forfriskende svømmetur i det klare vand. Hvis din store passion er golf, findes der mange baner, hvor du kan forbedre dit handicap.

Her kan du nyde din fritid og give sjælen et velfortjent pust.

Mallorca
Som en perle i Middelhavet ligger Mallorca, den største af de Baleariske øer. Øen har ikke uden grund gennem en lang periode været en populær ferie destination for solhungrende nordboere. De seneste år har øen oplevet en renæssance, og satsningen på kvalitetsturisme er slået igennem. Mallorca er en utroligt varieret ø, og man bliver aldrig færdig med at opdage nye steder. Bjergkæder, Palmas stobyliv og Alcudias uendelige sandstrande er eksempler på denne variation.

Om sommeren indbyder solen og strandene til ferie og afslapning, men på alle tidspunkter af året er Mallorca et besøg værd. Havet og bjergene under Middelhavets sol, kunsten, landskabet og den venlige og gæstfrie befolkning byder dig velkommen.

Cales de Mallorca
På østkysten finder du et natursmukt område kaldet Cales de Mallorca, og her ligger TM’s boliger. De dekorative klipper, brydes af cala’er – små bugte med strande og turkis blåt hav, der sammen med grønne bjerge danner kulissen for en TM bolig på Mallorca.

Cales de Mallorca byder desuden på to marinaer i de charmerende, postkort-smukke havnebyer Porto Cristo og Porto Colóm. Mallorcas næststørste by, Manacor ligger ligeledes i dette område, ligesom Felantix, der er en autentisk mallorcinsk by med et hyggeligt torve- og caféliv. En af Mallorcas mange, skønne golfbaner er også beliggende i Cales de Mallorca.

Kom til Cales de Mallorca og lad dig forføre af områdets skønhed.

Klimaet

Klima
Den spanske østkyst og Mallorca er begunstiget af et særdeles dejligt solrigt middelhavs-klima med lange somre og korte, milde vintre. Costa Blanca er kendt for at have den højeste gennemsnitstemperatur i vintermånederne, mens temperaturen om sommeren ikke bliver ubehagelig høj. Mallorcas klima er præget af det omgivende Middelhav, som holder øen varm langt ind i efteråret. Nedbørsmængden på Costa Blanca er meget sparsom, mens der på Mallorca falder lidt mere nedbør, som holder øen flot grøn.

Natur
Det blå Middelhav, hvide strande, bjerge, klipper, frugtbare dale, mandeltræer, citrusplantager, fyrretræs skove mv. danner rammen for en utrolig flot og varieret natur på den spanske Middelhavskyst og Mallorca.

Mallorcas østkyst består af skøn uspoleret natur med grønne bjerge og ”cala’er”, der er små bugte med stejle klippesider og strande med turkisblåt vand. Karakteristisk for landskabet er tillige de traditionelle stenbesatte hegn, som omkranser lunde af oliven- eller mandeltræer, hvor geder og får går på græs. Om foråret blomstrer 7 millioner mandeltræerne og indhyller øen i hvidt og blomsterhav.

Naturen på Costa Blanca og Costa Valenciana er præget af de utallige skønne og børnevenlige sandstrande. Nord for Alicante er landskabet bjergrigt, og i omkring Valencia finder man rismarker og citrusplantager. Området syd for Alicante er fladere, og bjergene ligger lidt tilbagetrukket inde i landet. Der er store landbrugsarealer, hvor der dyrkes grøntsager og citrusfrugter.

Saltsøer
Omkring Santa Pola og Torrevieja ligger saltsøerne, hvor der udvindes salt, og hvor et rigt fugleliv tiltrækker ornitologer og andre naturelskere. De lyserøde flamingoer er et spektakulært syn. Saltsøerne er en af årsagerne til, at WHO har udnævnt netop dette område til verdens sundeste. Mineralerne fra saltet har en gavnlig effekt på helbredet, og især mennesker der har problemer med leddene, luftvejene og huden, har stor glæde af dette specielle mikroklima.

Overalt langs den spanske Middelhavskyst er der fredede områder og naturparker. Eksempelvis er de to store saltsøer omkring Torrevieja, La Mata og La Rosa, omgivet af en fredet naturpark, hvor man kan nyde en gåtur i den pragtfulde natur.

Gennemsnitstemperatur

ALICANTE

  JAN FEB MAR APRIL MAJ JUNI
DAG 16 17 19 20 23 23
NAT 7 8 9 11 13 18

 

  JULI AUG SEP OKT NOV DEC
DAG 29 30 28 24 20 17
NAT 21 21 19 15 11 8

 

PALMA DE MALLORCA

  JAN FEB MAR APRIL MAJ JUNI
DAG 14 15 16 18 22 27
NAT 4 4 5 7 11 15

 

  JULI AUG SEP OKT NOV DEC
DAG 30 30 27 23 18 16
NAT 18 18 16 12 8 6


Se aktuel vejrudsigt:

Alicante: www.mitrejsevejr.dk/l/spanien/vejret-alicante-vejrudsigt-temperatur-klima

Malaga: www.mitrejsevejr.dk/l/spanien/vejret-malaga-vejrudsigt-temperatur-klima

TM International

Udfyld nedenstående formular for at sende os en henvendelse.

Bestilling af materiale
Udfyld formularen, og du vil få tilsendt links til aktuelle boligeksempler. Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu.

Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. 6-8 gange om året til den opgivne adresse.

Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

  Finansiering

  Finansiering

  Er der behov for finansiering, anbefaler vi vore kunder at henvende sig til NYKREDIT .
  Nykredit har en udlandsafdeling, som bl. a. også omfatter Spanien.
  Nykredit har mulighed for at yde lån mod sikkerhed i den Spanske bolig.
  Klik på nedenstående Link, for yderligere info.: