Terrazas de Campoamor

Hjem · Projekter · Terrazas De Campoamor

Terrazas de Campoamor

Terrazas De Campoamor

Costa Blanca Syd / Orihuela (Alicante)

Din terrasse til Middelhavet

Al TM-erfaring og kvalitet til en fantastisk pris

Designet til ren nydelse og udtænkt som om en stor terrasse med udsigt over Middelhavet. Det er tankerne om detteboligkompleks, beliggende på en bakke med udsigt over havet i et privilegeret område på den sydlige kyst af Costa Blanca. Bebyggelsen får 2 voksen swimmingpools og 2 børne pools i separate badeområder, med toiletter, opvarmedeboblebade, legeplads og en udendørs motionscenter. Sammenfattende et sted, hvor du vil få mest ud af solen og havet, alle fornødenheder tæt på, og med gode forbindelser til de omkringliggende områder.

Sammenfattende et sted, hvor du vil få mest ud af solen og havet, alle fornødenheder tæt på, og med gode forbindelser til de omkringliggende områder.

Prisspænd: DKK. 1.270.000 – 1.998.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Terrazas de Campoamor

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

    Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
    1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
    2) at blive registreret i TM's kundedatabase.