Projekt: Søhøjvej – Hadsund

LIEBHAVERI

LIEBHAVER- OG JULETRÆSEJENDOM, BELIGGENDE TILBAGETRUKKET FRA STØRRE VEJ PÅ SKRÅNING PÅ SYDSIDEN AF MARIAGER FJORD.

Boligen er opført i 2006 i gode og gedigne materialer som sten og hvidpudset facade, vinduer med træ/alu og tegltag. Boligen er indrettet som følger: Forgang, gæstetoilet, bryggers med adgang til stor bilgarage, soveværelse med tilhørende walk-in garderobe, badeværelse med bruseniche og spa samt stort køkken-alrum med Invita elementer, hvorfra der er udgang til terrasse/veranda. Fra køkken-alrummet er der trappe til underetagen, som består af badeværelse, 2 værelser, kontor og aktivitetsrum, 2 depotrum samt værksted og teknikrum. Der er mulighed for at indrette underetagen som en selvstændig lejlighed, eller anvende den til erhverv mm.
På syd- og vestsiden af huset er veranda/terrasse med flere hyggekroge og udendørs pejs.

Arealet:
Størstedelen af jorden er sandjord og tilplantet med juletræer, anslået i alt ca. 50.000 træer. Træerne er plantet i perioden 2008 og frem til 2014, så der er kontinuerlig drift og løbende indtægter herfra.
Størstedelen af arealerne er indhegnet med vildthegn, og træerne passes af skov-/juletræsentreprenør. Dette kan forventes at fortsætte, hvis det ønskes.
Der er et mindre areal foran huset, som ikke er tilplantet, men som ligger ud med græs.
En ejendom for den kræsne og kvalitetsbevidste køber, som går efter ro, plads og lys, og samtidig er det en ejendom, der er nem at holde.
 
Kontantpris: DKK. 9.500.000
Ejerudgift/mdl: 5.621
Samlet areal: 14,61 ha
Bebygget areal: 260 m2
Boligareal: 327 m2
Kælder: 90 m2
Opført: 2006
 

Bestil salgsopstilling her