Los Miradores del Sol

Hjem · Projekter · Los Miradores del Sol

Los Miradores del Sol

Los Miradores del Sol

Costa del Sol / Estepona (Málaga)

Den perfekte kombination af sol og hav fra din bolig ved stranden.

Boligerne er med 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser. I stueetagen kan man nyde store overdækkede verandaer, og på første sal er der store terrasser. Penthouse-boligerne nyder godt af store rummelige tagterrasser. Klimatiseringen, er her udført som præinstalleret Duct-type, og der er forberedt mulighed for Gulvvarme i hele boligen. Alle boliger har nummeret parkeringsplads og opbevaringsrum i underjordisk P- anlæg. Der er mulighed for tilvalg af møbelpakke, som sparer besværet og tiden ved selv, at skulle sørge for dette i dit nye hjem. TM arrangerer også vand- og elforsyningen, så du kan begynde at nyde dit hjem fra dag et.

Prisspænd: DKK. 2.725.000 – 4.260.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Los Miradores del Sol

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

    Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
    1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
    2) at blive registreret i TM's kundedatabase.