La Ermita del Mediterraneo

Hjem · Projekter · La Ermita del Mediterraneo

La Ermita del Mediterraneo

La Ermita del Mediterraneo

Costa Blanca Norte / Benidorm

Bolige med havudsigt i Benidorm. En højt beliggende kystnær oase.

Hvis du vil have en bolig med havudsigt i en eksklusiv del af Benidorm, er La Ermita del Mediterráneo stedet. Moderne boliger med høj kvalitet og finish. Store rummelige terrasser hvor man kan nyde solskinnet og privatlivets fred. Slap af i den fælles Infinity Pool, hvor du vil føle det som om du flyder i havet. Eller få blødgjort musklerne i det store spabad med hydromassage. Dette er et ikonisk projekt, ikke kun for dets design, men også for den ro, som der kan forventes, med så få naboer; Der er kun 10 boligejere i hele komplekset.

3 soveværelser og 2 badeværelser.

Prisspænd: DKK. 4.420.000 – 4.420.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

La Ermita del Mediterraneo

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
2) at blive registreret i TM's kundedatabase.