Infinity View

Hjem · Projekter · Infinity View

Infinity View

Infinity View

Costa Blanca Nord

Blok 4 Frigivet til salg

INFINITY VIEW har en suveræn beliggenhed, kun ca. 200 m fra en af Spaniens allerbedste badestrande. Når man så samtidig kan fortælle at der kun er ca. 15 km. til Alicante Centrum og ca. 12 km til den store internationale lufthavn, er det svart at få armene ned. Den bymæssige bebyggelse, som er udbygget med butikker, restauranter, parker, apotek mm., er Arenales del Sol.

Her opfører TM 98 nye boliger i fase 1. Det bliver rummelige boliger med 2 eller 3 soveværelser og 1 eller 2 badeværelser. Alle har stor terrasse. Alle boliger har sin egen nummererede parkeringsplads i underjordisk P-anlæg. Ved at tilkøbe en af de 3 boligpakker, får man nøglerne til en ejendom, klar til at leve i fra det øjeblik du åbner døren – fuldt udstyret køkken, bestik, gryder og pander, møbler, tv, gardiner, selv linned på sengen og håndklæder i badeværelset! I virkeligheden, det eneste du behøver at komme med er din kuffert, resten er klaret af TM.

Prisspænd: DKK. 4.100.000 – 4.100.000
(Kun få stk. tilbage)


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Infinity View

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
2) at blive registreret i TM's kundedatabase.