Es Far de Portocolom

Hjem · Projekter · Es Far de Portocolom

Es Far de Portocolom

Es Far de Portocolom

Nyt projekt på Mallorca!

”Es Far de Portocolom” er et boligområde med kun 29 lejligheder og en villa beliggende 350 meter fra havet på Mallorcas østkyst. Et meget efterspurgt område på øen. Arkitekturen er i smuk harmoni med den omliggende natur, og facadernes farver fremhæves af en flot kombination af hvid, beige og sandsten. Boligernes placering er smukt indpasset på grunden, som har en helt fantastisk beliggenhed.

GENERELLE FÆLLES OMRÅDER

Projektet inkluderer generøse fællesarealer, der inkluderer svømmebassiner til voksne og børn med boblebad. For børnene er det lavet til et separat område med forskellige aktiviteter. Alt dette er beliggende på et stort område med naturligt græs dekoreret med en varieret have. Der er parkering og opbevaringsrum i husene. Én villa har en stor privat have, privat pool og lukket garage og solarium.

Prisspænd: DKK. 2.680.000 – 7.390.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Es Far de Portocolom

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

    Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
    1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
    2) at blive registreret i TM's kundedatabase.