Arenales Fase 9

Hjem · Projekter · Arenales del Sol (Alicante)

Arenales del Sol

Arenales del Sol (Alicante)

Rummelige lejligheder tæt på strand og naturreservatet. Få det bedste af Costa Blanca, omgivet af naturlig skønhed.

Arenales Playa 9 er et nyt boligkompleks, kun få minutters gang fra stranden og tæt på det beskyttede naturreservat Clot de Galvy. Terrasserne vender ud mod det store fællesareal, som har 2 swimmingpools, 2 boblebade, og haveanlæg. Børnene kan muntre sig i deres egen pool, eller bruge energien på den omfattende legeplads. Alt inden for det sikrede omkreds af komplekset. Der er 4 parkeringsområder, til køretøjer og cykler, samt mulighed for tilkøb af opbevaringsrum.

Alle boliger har sin egen nummererede parkeringsplads, i over eller underjordisk P-anlæg. Ved at tilkøbe en af de 2 boligpakker, får man nøglerne til en Bolig, klar til at leve i fra det øjeblik du åbner døren – fuldt udstyret køkken, bestik, gryder og pander, møbler, tv, gardiner, selv linned på sengen og håndklæder i badeværelset! I virkeligheden, det eneste du behøver at komme med er din kuffert, resten er klaret af TM.

Prisspænd: DKK. 1.590.000 – 1.720.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Arenales del Sol

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

    Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
    1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
    2) at blive registreret i TM's kundedatabase.