Projekt: Arenales del Sol – Fase 9

Costa Blanca Norte / Alicante

Rummelige lejligheder tæt på strand og naturreservatet.
Få det bedste af Costa Blanca, omgivet af naturlig skønhed.

Arenales Playa 9 er et nyt boligkompleks, kun få minutters gang fra stranden og tæt på det beskyttede naturreservat Clot de Galvy. Terrasserne vender ud mod det store fællesareal, som har 2 swimmingpools, 2 boblebade, og haveanlæg. Børnene kan muntre sig i deres egen pool, eller bruge energien på den omfattende legeplads. Alt inden for det sikrede omkreds af komplekset. Der er 4 parkeringsområder, til køretøjer og cykler, samt mulighed for tilkøb af opbevaringsrum.

Alle boliger har sin egen nummererede parkeringsplads, i over eller underjordisk P-anlæg. Ved at tilkøbe en af de 2 boligpakker, får man nøglerne til en Bolig, klar til at leve i fra det øjeblik du åbner døren – fuldt udstyret køkken, bestik, gryder og pander, møbler, tv, gardiner, selv linned på sengen og håndklæder i badeværelset! I virkeligheden, det eneste du behøver at komme med er din kuffert, resten er klaret af TM.

 
Prisspænd: DKK. 1.232.500 – 1.830.000
 

Få direkte adgang til TM’s hovedside
for mere information

 

Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.