Arenales Beach

Hjem · Projekter · Arenal Beach

Arenales del Sol

Arenal Beach

Costa Blanca Norte / Calpe (Alicante)

Moderne boliger med havudsigt.
Afslapning og kvalitet lever af Arenal-Bol Beach, Calpe.

Arenal Beach et unikt boligkompleks med en imponerende udsigt over havet og Peñon de Ifach. Her kan du nyde solskinnet og den friske havluft fra din store terrasse. Fællesområdet omfatter, en swimmingpool for voksne og en for børn. I forbindelse med swimmingpoolen, er der en pool- terrasse, med balinesiske liggestole og parasoller. En spiraltrappe fører dig op til en hævet sol terrasse, hvor der også er jacuzzi og liggestole. Fra dette niveau bruser vandet ned til voksen-polen, som et vandfald, og danner derved en vand-væg som forbinder swimmingpoolen nedenfor. Arenal Beach har en privilegeret beliggenhed i Calpe, som er en fortryllende by, og tæt knyttet til områdets mere end 13 kilometer kyst med fantastiske strande og bugter.

Prisspænd: DKK. 1.425.000 – 2.450.000


Der tages forbehold for evt. link og prisfejl. Det er altid oplysningerne på TM´s internationale hjemmeside som er gældende.

Arenales del Sol

Bestilling af materiale

Udfyld formularen og vi sender dig links til aktuelle boliger

Samtidig får du direkte adgang til den store og meget omfattende internationale hjemmeside med detaljerede oplysninger, plantegninger, priser og kvalitetsbeskrivelser på samtlige TM boliger som er til salg lige nu. Vi aktiverer samtidig udsendelsen af vort nyhedsbrev pr. e-mail ca. en gang pr. måned til den opgivne adresse. Denne aktivitet er aktiv indtil vi modtager en e-mail med ønske om ophør.

    Ved at trykke TILMELD, accepterer du samtidig;
    1) at modtage nyhedsbreve når der kommer nye projekter.
    2) at blive registreret i TM's kundedatabase.